Kärrykatu 6

20780 Kaarina

331 m2 | tuotanto

Katso kuvat
Perustiedot

Myydään katsastusasemakiinteistö, joka sijaitsee Kaarinan keskustan tuntumassa, liikenteellisesti hyvällä paikalla. Rakennus on lähes uutta vastaavassa kunnossa ja soveltuu erinomaisesti nykykäyttöönsä!

Varsinainen katsastustila on vapaalta korkeudelta noin 6 metriä korkeaa läpiajettavaa tilaa, jossa sekä länsi- että itäsivuilla on kaksi noin viisi metriä korkeaa ja kolme metriä leveää nosto-ovea. Hallin Uudenmaantien puoleisessa päässä on kahdessa kerroksessa oleva osuus, jonka alakerrassa on asiakaspalvelutiloja ja vähän toimisto-/sosiaalitiloja ja yläkerrassa sosiaalitiloja mm. kaksi pukuhuonetta ja suihkutilat sekä kaksi toimistohuonetta, joissa toisessa keittiö. Toisessa kerroksessa on myös ilmanvaihtokonehuone.

Lämmitys tapahtuu kaukolämmöllä ja lämmönjako toimisto- ja sosiaalitiloissa vesikiertoisin patterein ja hallissa puhaltimen avulla. Rakennus on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkkoon.

Rakennus on omalla tontilla, jonka pinta-ala on 3 117 m². Tontin rakennusoikeus on e=0,4 eli 1.246,8 kem² ja sen voi käyttää kahteen kerrokseen.

Kiinteistössä on vuokralainen, joka vuokran lisäksi vastaa kaikista kiinteistön hoitokuluista lukuun ottamatta kiinteistöveroa (n. 1.600 €/vuosi) ja -vakuutusta (n. 1.600 €/vuosi). Kohteen nettotuotto on n. 54 000 euroa vuodessa.

Ota yhteyttä ja käydään tutustumassa kohteeseen!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
2005
Kunto:
Lähes uutta vastaavassa kunnossa
Varustelu:
Nosto-ovet, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenottojärjestelmällä, rasvamonttu, neljä rasvanerotuskaivoa sekä paineilmaputkisto.
Hinnat
Myyntihinta:
800 000 €
Velaton myyntihinta:
800 000 €
Neliöhinta:
2416,91 €/m2
Kohdetta välittää
Jussi-Pekka Kouki
Juho Haapasalo
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus