Pursimiehenkatu 29-31

00150 Helsinki

1630 m2 | toimisto | 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Näyttävää ja harvinaista toimistotilaa Punavuoren Merikorttelista! Vuokrataan 1630 m2 tila, joka toimi 2023 Helsinki Design Weekin päänäyttämönä. Toimisto on tällä hetkellä betonipinnoilla ja odottaa uuden vuokralaisen materiaalivalintoja.

Perinteikäs Merikortteli on laadukkaasti saneerattu luovien alojen yhteisön koti Helsingin Punavuoressa. Vaikuttavissa industrial-henkisissä tiloissa työskentelee monipuolinen joukko yrityksiä kahvipaahtimosta mainostoimistoihin. Palvelutarjonta on laaja – mm. Levain, Forza-pizzeria, Kaffa Roastery ja Riviera-elokuvateatteri. Korkeista luonnonvaloa tulvivista ikkunoista voi ihailla kauniita historiallisia rakennuksia ja Punavuoren eloisaa katukuvaa.

Merikortteliin on helppo tulla kävellen, pyörällä tai julkisilla välineillä. Oman auton käyttäjiä palvelee kiinteistön alakerran autohalli.

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen kiinteistöön Eiran rannan kupeeseen, varaathan oman esittelyaikasi! Kysy meiltä myös muita vaihtoehtoja – palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1927
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus