Työpajankatu 13

00580 Helsinki

441 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan modernia ja siistiä toimistotilaa Helsingin Kalasatamassa, joka valmistui keväällä 2018. Vuokrattavana on 5. kerroksen 441,50m2 toimistotila. Pohjakuvassa vuokrattava tila on kohdassa 5A-1.

Erinomaisella sijainnilla Kalasataman metroaseman ja kauppakeskus Redin välittömässä läheisyydessä, Kiinteistö Oy Helsingin Työpajankatu 13 tarjoaa erinomaiset puitteet yritystoiminnalle. Suunnittelussa on panostettu nykyvaatimusten mukaiseen muunneltavuuteen, viihtyvyyteen, tehokkuuteen ja laadukkuuteen. Toimistotilojen kaikki pinnat on uusittu, työntekijöiden yhteiskäytössä olevat tilat ovat saneerattu uusiksi, kuten uudistetut kuntosali, liikunta- ja saunatilat. Vuonna 2018 Työpajalle myönnettiin LEED Gold -sertifikaatti.

Kiinteistön 2. kerroksessa ovat viihtyisät ja persoonalliset yhteiskäyttötilat: neuvotteluhuoneet, 190-paikkainen auditorio, lämpiö ja ravintola. Tapahtumia voi järjestää ravintolassa, neuvottelutiloissa, kattoterassilla tai lämpiössä.

Hyvien julkisten kulkuyhteyksien lisäksi kiinteistössä on runsaasti pysäköintipaikkoja autohallissa, katetussa ulkotilassa ja pihalla.

Tervetuloa tutustumaan! Kysy myös muita vaihtoehtoja, palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
1989
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus