Brahenkatu 3-7

53100 Lappeenranta

266 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana joustava toimistotila, 266 m², Lappeenrannan keskustassa sijaitsevassa Kauppakeskus Iso Kristiinassa. Toimistotila on 2. kerroksessa osoitteessa Brahenkatu 3-7, josta avautuvat näkymät kaupungin ytimeen. Tilat ovat heti vapaana ja ne räätälöidään vuokralaisen tarpeiden mukaan, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella toimisto juuri omaan liiketoimintaan sopivaksi.

Kauppakeskus Iso Kristiina tarjoaa monipuoliset palvelut ja kaupat, mikä lisää työympäristön viihtyvyyttä ja tehokkuutta. Toimistotilan sijainti kauppakeskuksessa mahdollistaa helpon pääsyn päivittäisiin palveluihin, kuten ravintoloihin ja kahviloihin, jotka sopivat niin asiakastapaamisiin kuin rentoihin lounashetkiin.

Parkkihalli kauppakeskuksen yhteydessä takaa vaivattoman saapumisen toimistolle autolla, mikä on etu sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Tämä tekee tilasta erityisen houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka arvostavat sujuvaa logistiikkaa ja hyviä kulkuyhteyksiä.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1987
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus