Piispansilta 11

02230 Espoo

292 m2 | liike | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana 1. kerroksen 292 m² liiketila Espoon vilkkaassa Kauppakeskus Iso-Omenassa. Tämä tila tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden sijoittaa liiketoimintasi kauppakeskuksen sydämeen, jossa liikkuu päivittäin suuri määrä asiakkaita.

Tilan sijainti ensimmäisessä kerroksessa varmistaa hyvän näkyvyyden ja helpot yhteydet kauppakeskuksen muihin osiin sekä uloskäynteihin, mikä tekee siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon kaikenlaisille liiketoiminnoille. Iso-Omenan monipuoliset palvelut ja liikkeet lisäävät alueen vetovoimaa ja takaavat, että asiakasvirrat pysyvät vilkkaina.

Pysäköinti on vaivatonta kauppakeskuksen suuressa parkkihallissa, joka palvelee niin liikkeiden omistajia kuin asiakkaitakin. Tämä tekee Iso-Omenasta ihanteellisen paikan niin päivittäistavarakaupalle, erikoisliikkeille kuin palveluyrityksillekin.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
2001
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus