Karhumäentie 3

01530 Vantaa

417 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan valoisa 417m2 toimistotila loistopaikalta, jonka sijainti tukee erityisen hyvin kansainvälisen yritystä. Rakennus sijaitsee kirjaimellisesti juna-asemalla, josta pääsee minuutissa lentokentälle. Helsingin keskustaan matka taittuu sujuvasti 30 minuutissa junalla.

Toimiston pohjaratkaisu on muunneltavissa ja se voidaan suunnitella yhdessä tulevan vuokralaisen kanssa. Vuokraan jyvitetään 417m2 lisäksi 27m2 yhteiskäyttöisiä tiloja. Kuvat ovat esimerkkikuvia kiinteistön eri tiloista.

Kiinteistö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja tarjoaa joustavat ja muunneltavat tilat erilaisiin tarpeisiin. Paikan päällä toimivat lounasravintola, aula- ja kokouspalvelut sekä laaja valikoima muita palveluja, kuten vuokrattavan saunan paljuineen, siivous-, ympäristö- ja jätehuoltopalvelut sekä vartiointi- ja turvallisuuspalvelut. Työtiloja on mahdollista vuokrata joustavasti tunniksi tai pidemmäksi aikaa toimistohotelli Reguksen kautta. ManDeli-buffetravintola tarjoaa tuoreet lounaat ja leivonnaiset sekä räätälöidyn cateringpalvelun.

Samalla piha-alueella sijaitseva Clarion Hotel Aviapolis lisää alueen vetovoimaisuutta. Hotellissa on 12 inspiroivaa kokoustilaa varustettuna Suomen parhaalla kokoustekniikalla ja Kitchen & Table -ravintola, joka on huippukokki Marcus Samuelssonin käsialaa. Lisäksi käytettävissä on suuri kuntosali ja saunaosasto.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus