Äyritie 22

01510 Vantaa

299 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana 299 m² siisti ja moderni toimistotila Plaza Business Parkin Tuike-talosta Vantaan Aviapoliksen alueella. Tila sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja sisältää erikokoisia työhuoneita, neuvotteluhuoneen, keittiöllisen taukotilan sekä WC-tilat. Pohjaratkaisu ja viimeistely ovat räätälöitävissä vastaamaan yrityksenne erityistarpeita, tarjoten joustavuutta ja mukautuvuutta toimintaympäristöönne.

Toimisto sijaitsee erinomaisella paikalla Kehä III:n vieressä ja Kauppakeskus Jumbon vastapäätä, osana uusinta ja dynaamista yrityspuistoa, joka on yli 50 yrityksen koti.

Plaza Business Park tarjoaa vuokralaisilleen kattavat palvelut, kuten aulapalvelun, kaksi lounasravintoloaa, neuvottelutiloja, catering-palvelut, suihkutilat, sauna- ja edustustilat, lainattavat polkupyörät, siivous- ja turvapalvelut sekä shuttle-bus yhteydet. Pysäköinti on järjestetty kätevästi Plaza Business Parkin pysäköintitalossa.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2013
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus