Äyritie 22

01510 Vantaa

136 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana vasta valmistunut, moderni 136 m² pientoimistotila Plaza Business Parkissa Vantaan Aviapoliksessa. Tämä toimistotila on heti valmis käyttöönne: mukana tulevat yhteiset WC-tilat ja keittiö, langaton verkkoyhteys (WLAN), siivous ja sähkö. Lisäpalveluina tarjoamme aulapalvelun sekä yhteiskäytössä olevan neuvottelutilan ja viihtyisän lounge-alueen. Toimistotila on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, jotka arvostavat toimivuutta ja tyylikkyyttä – tuo vain omat kalusteesi ja asetu taloksi.

Plaza Business Park, yli 50 yrityksen koti, tarjoaa vuokralaisilleen laajan valikoiman palveluita, joihin kuuluvat monipuoliset aulapalvelut, useita lounasravintoloita, neuvottelutiloja, catering-mahdollisuudet, suihku- ja saunatilat sekä edustustilat. Lisäksi käytettävissänne ovat lainattavat polkupyörät, kattavat siivous- ja turvapalvelut sekä shuttle-bus yhteydet, tehden arjesta sujuvaa ja mukavaa.Pysäköinti on järjestetty kätevästi Plaza Business Parkin pysäköintitalossa.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2013
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus