Äyritie 22

01510 Vantaa

347 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan Plaza Business Parkin Tuike-talon 2. kerroksesta laadukasta 347 m² toimistotilaa Vantaan Aviapoliksen alueella. Tila sijaitsee erinomaisella paikalla Kehä III:n vieressä ja Kauppakeskus Jumbon vastapäätä, osana uusinta ja dynaamista yrityspuistoa, joka on yli 50 yrityksen koti.

Toimisto on heti vapaana ja tarjoaa muunneltavaa avotilaa, jossa on oma keittiö ja WC-tilat. Kokonaisuus on räätälöitävissä käyttäjän tarpeisiin sopivaksi. Lisäksi tila on mahdollisuus vuokrata yhdessä viereisen Loiste-talon toimiston kanssa, joista saa yhteensä 660 m² tilakokonaisuuden.

Plaza Business Park tarjoaa vuokralaisilleen kattavat palvelut, kuten aulapalvelun, kaksi lounasravintoloaa, neuvottelutiloja, catering-palvelut, suihkutilat, sauna- ja edustustilat, lainattavat polkupyörät, siivous- ja turvapalvelut sekä shuttle-bus yhteydet. Pysäköinti on järjestetty kätevästi Plaza Business Parkin pysäköintitalossa.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2013
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus