Vapaalantie 2

01650 Vantaa

180 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 180m2 toimistotila hyvällä sijainnilla Vihdintien varrelta. Kuvat ovat esimerkkikuvia kiinteistön tiloista.

Kiinteistö Vapaalantie 2 toimistotilat ovat jäähdytettyjä ja hiljattain pintaremontoituja tiloja, siten erittäin siistit. Tilat ovat perinteisiä huonetoimistotiloja, mutta tiloja on mahdollista muokata avotiloiksi.

Kohde sijaitsee Rajatorpantien ja Vihdintien risteyksessä, joka mahdollistaa nopeat yhteydet eri puolille Pääkaupunkiseutua, kehä 3 ja kehä 1 ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä ja Helsingin ydinkeskustaan ajaa 20 minuutissa. Julkisen liikenteen käyttäjiä palvelee tiheät bussivuorot Vihdintiellä, Koivuvaaran pysäkki on vain 150m/4min kävelymatkan päässä.

Kiinteistön viereen ns. samalle piha-alueelle on valmistunut Lidl Vapaala. Pihassa on hyvät parkkipaikat ja rakennuksessa on lounasravintola.

Sisäkuvat ovat kiinteistön yleiskuvia vuokrattavista toimistotiloista. Indikatiivinen vuokrataso on edullinen – 10€-12€/m2/kk + alv.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Pihalla
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus