Martinkyläntie 39b

01720 Vantaa

1384 m2 | liike | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan liike- ja varastotilaa huippusisjainnilla Vantaan Varistossa, vuokrattava tila on 1384 m² tila joka muodostuu 884 m² myymälätilasta ja 500 m² korkeammasta varastotilasta.

Kiinteistö Martinkyläntie 39b sijainti on erinomainen, aivan Kehä 3 tuntumassa, välittömässä läheisyydessä, jonne asiakkaiden on helppo tulla. Variston ja Petikon alue on tunnettu monista eri vähittäiskaupan ketjuliikkeiden kauppapaikkana, alueella on mm. Kauppakeskus Viisari ja Tokmanni. Kiinteistössä on autohalli asiakkaita ja henkilökuntaa varten. Vuokrattavassa 1384 m² tilassa, myymälä tilan osuus on 884 m² joka on avaraa ja korkeata tilaa. Varastotila muodostuu 500 m² kokonaisuudesta jossa korkeus on n. 6,5m ja tilassa on 2 x lastaustaskua tavaran purkua varten.
Kiinteistö Martinkyläntie 39b tarjoaa näkyvällä sijainnilla hyvät myymälä- ja varastotilat, asiakkaille ja henkilökunnalle hyvät parkkipaikat hallista, joka mahdollistaa isotkin asiakasvirrat ja siten soveltuu monenlaiseen vähittäiskauppaan ja yrityskäyttöön.
Tila vapautuu sovittaessa nykyiseltä vuokralaiselta.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus