Sörnäistenkatu 1

00580 Helsinki

3272 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan koko kerroksen kattava noin 3272m2 toimistotila. Kerrokset ovat hyvin muokattavissa ja niiden pohjaratkaisu sekä viimeistely suunnitellaan tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan.

Kuvat ovat referenssikuvia vuokralaisille suunnitelluista toteutuksista. Pohjakuvassa on puolikas kerros esimerkki-layoutilla.

Tämä kohde ympäristöineen on kuin luotu nuorelle ja luovalle yritykselle. Kiinteistö sijaitsee trendikkäällä kasvavalla Kalasataman alueella, joka lähivuosina jatkaa uudistumistaan. Kiinteistössä on laadukkaan Business Parkin palvelut, kuten mm. aulavastaanotto, hyvä lounasravintola, kahvila kuntosali sekä kattavat kokoustilat.

Kohteen sijainti on erinomainen. Kalasataman metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja oman auton käyttäjiä palvelevat vuokrattavat autopaikat hallista. Parkkitilaa löytyy reilusti, ja sähköautoille latauspaikat. Redin kattavat palvelut sekä nurkan takana olevat Teurastamon ravintolat, kahvilat ja baarit värittävät arkea!

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy myös muista mahdollisista vaihtoehdoista, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus