Itämerentori 2

00180 Helsinki

1140 m2 | toimisto | 14 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 1140m2 kolmen kerroksen kattava toimistotila keskustan korkeimmasta toimistotornista. Tila sijaitsee 12-14 kerroksissa – vastaavia näköaloja et siis löydä! Tilat ovat hyvin muuntojoustavia, pohjaratkaisu sekä viimeistely voidaan suunnitella yhdessä uuden vuokralaisen toiveiden mukaiseksi.

Kuvat ovat referenssikuvia kiinteistön vuokralaisille toteutetuista ratkaisuista.

Itämerentornissa on 16 kerrosta, joista ylimmässä on edustustilat huikealla näköalaterassilla ja hirsisaunalla. Talossa on loistava palvelutarjonta: aula- ja vartiointipalvelut, aamiais- ja lounasravintola, cateringpalvelut, erilaisia kokoustiloja, ruokakauppa, autopesula, postituspalvelut, kuntosali, pyöräparkki, pesulapalvelu jne.

Kiinteistö sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaikista julkisista kulkuvälineistä – metrolta sekä ratikka- ja bussipysäkeiltä. Omalla autollakin talo on helposti saavutettavissa, kun parkkihalliin voi ajaa eri suunnista sisään.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus