Itämerentori 2

00180 Helsinki

124 m2 | toimisto | 7 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 124m2 toimitila kivoin näkymin keskustan korkeimmasta tornirakennuksesta. Seitsemännessä kerroksessa sijaitsevassa tilassa on tällä hetkellä avotilaa, neuvotteluhuone, avokeittiö, lounge ja wc-tilat. Pohjaratkaisu sekä viimeistely voidaan suunnitella yhdessä uuden vuokralaisen toiveiden mukaiseksi.

Kuvat ovat referenssikuvia kiinteistön vuokralaisille toteutetuista ratkaisuista.

Itämerentornissa on 16 kerrosta, joista ylimmässä on edustustilat huikealla näköalaterassilla ja hirsisaunalla. Talossa on loistava palvelutarjonta: aula- ja vartiointipalvelut, aamiais- ja lounasravintola, cateringpalvelut, erilaisia kokoustiloja, ruokakauppa, autopesula, postituspalvelut, kuntosali, pyöräparkki, pesulapalvelu jne.

Kiinteistö sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaikista julkisista kulkuvälineistä – metrolta sekä ratikka- ja bussipysäkeiltä. Omalla autollakin talo on helposti saavutettavissa, kun parkkihalliin voi ajaa eri suunnista sisään.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus