Konepajankuja 3-5

00510 Helsinki

374 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 374 m2 ainutlaatuista toimistotilaa dynaamisella kasvavalla Konepajan alueella Fredriksberg-korttelissa. Toimisto on tällä hetkellä vielä raakatilana ja se viimeistellään käyttäjän toiveiden mukaiseksi. Näin ollen loft-tyylinen avotila muuntuu tarvittaessa vaikka tyylikkääksi huonetoimistoksi.

Osin suojeltu perinteikäs teollisuusalue kuului alun perin Valtionrautateiden konepajalle, jossa valmistettiin ja huollettiin junavaunuja. Fredriksbergin nimi juontaa juurensa paikalla olleesta Fredriksbergin kartanosta, jonka maille valmistui 1888 rautatiepysäkki ja myöhemmin asema. Aseman nimi muutettiin 1925 tilan pitkäaikaisen vuokraajan Karl Pasilan mukaan. Tällä hetkellä entisen konepajan alueesta rakentuu yhteisöllinen kulttuurin ja liike-elämän keskus. Fredriksbergin näkyvä sijainti ja historiallinen urbaani ympäristö vetää puoleensa luovia innovatiivisia yrityksiä. Aivan lähistölle Vallilan alueelle sijoittuvat myös useat pääkonttorit, kuten OP-Ryhmä, Nordea ja Amer Sports. Fredriksbergissä naapurissasi toimii mm. MTV ja Jääkiekon SM-liiga.

Ekologisesti ja alueen historiaa kunnioittaen rakennettu kiinteistö on suunniteltu BREEAM Excellent -ympäristöjärjestelmän periaatteiden mukaisesti. Alojensa huiput valikoitiin vastaamaan kohteen arkkitehtuurista, sisustuksesta ja tekniikasta. Esimerkiksi aulan valoefektikatto on suunnittelija Vertti Kiven käsialaa.

Fredriksbergin katutasossa toimii pidetty italialaisravintola Alice Italian, joka on osa kompleksin vuokralaisille tarkoitettua Wonderlandin coworking-tiloja. Wonderlandissa on myös useita mielikuvituksellisesti viimeisteltyjä neuvotteluhuoneita, esimerkiksi Marshall-neukkari muuntautuu hetkessä karaokekäyttöön, kun taas Lonkerossa voi viihtyä myös pingistä pelaten. Ympärillä olevan runsaan ravintolatarjonnan lisäksi kiinteistössä on Oluthuone Konepaja sekä LoiLoi Rooftop Restaurant and Distillery. Kiinteistön kolme ravintolaa elävöittävät rakennusta myös iltaisin.

Fredriksbergin sijainti on keskeinen– keskusta on reilun kahden kilometrin päässä, Pasilan asemalle noin kilometri ja Sörnäisten metroasema on alle sen. Ratikat tuovat teidät suoraan kiinteistön eteen. Autoilijoita palvelee lämmitetty pysäköintihalli ja pyöräilijätkin saavat pyöränsä kätevästi ramppia pitkin kellariin.

Tervetuloa tutustumaan tunnelmalliseen kompleksiin, varaathan välittäjältä oman esittelysi!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
2022
Kunto:
Uusi
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus