Annankatu 34

00100 Helsinki

291 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan toimistotilaa Helsingin parhaimmalla näkyvällä paikalla Kampissa. Vuokrattava tila on Kampin Huipun katutason 291 m² toimistotila. Suuret näyteikkunat avautuvat Kampin kauppakeskuksen suuntaan. Tila on Annankadun ja Urho Kekkosen kadun kulmassa.

Kiinteistö Oy Kampintalo tunnetaan myös Kampin Huippuna, sen on piirtänyt Elias Paalanen ja se valmistunut vuonna 1956. Rakennuttajana toimi Rautakirja ja kiinteistöä kutsuttiin alunperin Lehtitaloksi. Kiinteistössä on laadukkaat aula-, ravintola- ja kokouspalvelut. Kohde valmistui saneerauksesta keväällä 2022.

Kiinteistön sijainti on erinomainen, Helsingin korkeimmalla paikalla Kampissa. Keskustan painopiste on entistä enemmän siirtynyt Kamppiin, jossa on liike-elämän, palveluiden, kaupan ja liikkuvuuden keskus. Kohteen erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien lisäksi kohde palvelee myös oman auton käyttäjiä hyvin. Taloon on hissiyhteys Forumin parkkihallista. Kiinteistössä on myös polkupyörien pysäköintipaikat ja sosiaalitilat suihkuineen

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1956
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus