Hämeentie 11

00530 Helsinki

220 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan tyylikkäästi saneerattu n. 220m2 avotoimistotila huippupaikalla Kalliossa. Industrial-henkinen toimisto vuokrataan sellaisenaan, mutta pienet muutokset mahdollisia, tilaan on mm. mahdollista liittää n. 20m2 neuvotteluhuone. Tilasta on näkymät kahteen suuntaan – eläväiselle sisäpihalle sekä Kaikukadun puolen nurmikentälle.

Toimistotila sijaitsee tunnetussa Väinö-talossa, joka on arkkitehti Väinö Vähäkallion Elannon pääkonttoriksi suunnitteleman ja sen toimitusjohtaja Väinö Tannerin ideoiman korttelin päärakennus. Kerroksellinen kortteli on rakentunut 1874 valmistuneen tulitikkutehtaan ympärille 1920-luvun lopuksi.

Edustava talo nimeltään Väinö on paikka, jossa moderni Kallio kohtaa pohjoismaisen klassismin. Pieteetillä hoidetussa kiinteistössä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, mikä näkyy kiinteistön vuokralaisille kauniina ajattomina ratkaisuina, joita tukee hyvin suunniteltu valaistus. Eloisa kortteli houkuttelee erityisesti luovan alan toimijoita, mutta kiinteistön omistaja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi koko liikekentän edustajat.

Vaikka Kalliossa on monipuolisia palveluita ympärilläsi, talosta ei tarvitse poistua poiketakseen lounaalla tai kuntosalilla. Tyylikäs ravintola Tanner on talon sydän, jossa aamu alkaa baristan loihtimalla kasvispainotteisella aamiaisella ja jatkuu buffet-lounaalla, ja jossa iltapäivän afterworkit karkaavat rennoksi illanvietoksi live-musiikin säestämänä. Hyvinvoinnistasi pitävät huolta Fitness 24/7 ja joogastudio Asana. Postiinkaan ei tarvitse lähteä, kun vuokralaisia varten on Postiautomaatti. Vuokralaiset voivat vuokrata sauna- ja edustustilat korkealla kattojen yllä ja nauttia kattoterassin porealtaasta.

Tänne on helppo päästä – metrolta kävelet hetkessä ja ohi kulkee lukuisia bussi- ja ratikkalinjoja. Autoilijoille on parkkihalli, jossa osa paikoista on sähköauton latauspaikkoja. Alueelle saa myös yrityspysäköintitunnuksia. Kellarikerroksessa on tilavat suihkutilat sekä lukittavat säilytystilat pyörille.

Väinö-kiinteistön vuokralaisena voit allekirjoittaa kiinteistön omistaja Genestan Vihreän vuokrasopimuksen, joka tukee yrityksesi vastuullisuustavoitteita. Vihreä vuokrasopimus on yhteisesti vuokralaisen kanssa sovittava ja räätälöity kokonaisuus vastuullisuus-tavoitteita ja näiden toteutumista tukevia toimenpiteitä.

Tämä on talo, jonka tunnelma täytyy kokea paikan päällä. Tule siis tutustumaan ja kartoittamaan kanssamme yrityksenne tilatarpeita ilman sitoumuksia!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1927
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus