Konepajankuja 6

00510 Helsinki

4921 m2 | toimisto | 1-2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan remontoitua laadukasta toimisto- ja varastotilaa Vallilan konepajan sydämestä. Vuokrattavana on 1.-2. kerroksien 4921m2 toimisto- ja varastotila. Tila koostuu 1. kerroksen 2126m2 toimistotilasta, 2. kerroksen 1792m2 toimistotilasta ja 293m2 kuntosali + saunatilasta ja 1. kerroksen 710m2 varastotilasta.

Kyseessä on Vallilan Konepajan alueella sijaitseva teollisuushistoriallisesti ja rakennustaiteellisesti arvokas kohde.

Kiinteistö on valmistunut vuonna 1919 Valtionrautateiden konepajan aluskehysosastoksi. Teollinen toiminta päättyi vuonna 1995. Rakennuksen perusteellinen saneeraus sen nykyiseen käyttöön Amer Sportsin pääkonttoriksi valmistui vuonna 2014.
Kiinteistöllä BREEAM In-Use, Very Good (suunnittelu ja rakentaminen).

Kohteen arkkitehtuurisuus, punatiilimiljöö, ilmavuus ja laadukkuus henkivät kiinteistön ainutlaatuisuutta. Tila on näyttävä ja erinomaisessa kunnossa.

1. kerroksessa ovat upea aula ja vastaanotto, useita neuvottelutiloja ja showroomeja. Mukana on myös hieno lounge-/monitoimitila. Olemassa oleva Amer Sportsin myymälä on muutettavissa toimistotilaksi. Varastotilaan on lastausovi. 2. kerroksessa on avotilaa, neuvotteluhuoneita, toimistohuoneita ja vetäytymistiloja. Tässä kerroksessa ovat myös hieno kuntosali ja saunaosasto.

Tervetuloa tutustumaan ja kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1919
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus