Kalevantie 3

20520 Turku

600 m2 | toimisto | 3. kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Tervetuloa tutustumaan huippupaikalla sijaitseviin toimistotiloihin Kupittaalla!

Etsitkö inspiroivaa ja toimivaa toimistotilaa kävelymatkan päässä Kupittaan rautatieasemalta? Etsintäsi on päättynyt, sillä esittelemme sinulle viihtyisät ja modernit tilat, jotka odottavat uusia asukkaita.

Sijainti ei voisi olla parempi – keskeisellä paikalla Kupittaan alueella, nämä tilat tarjoavat vaivattoman pääsyn niin julkisen liikenteen käyttäjille kuin omalla autollaan saapuville. Kupittaan rautatieasemalle käveletkin vain muutamassa minuutissa, mikä tekee tiloista erinomaisen valinnan liikkuvaa työskentelyä arvostaville.

Mutta sijainta ei ole ainoa valttikorttimme. Toimistotilat ovat suunniteltu huolella tarjoten modernin ja inspiroivan työympäristön.

Toimisto tarjoaa monipuolisia tiloja erilaisiin työskentelytarpeisiin. Pääosin avotilana suunniteltu tila mahdollistaa avoimen ja vuorovaikutteisen työskentelyilmapiirin. Lisäksi huoneistossa on yksi tilava 10 hengen toimisto, kaksi hiljaista huonetta ja kaksi 4 hengen neuvotteluhuonetta. Taukotila ja useat wc-tilat tuovat mukavuutta ja käytännöllisyyttä arkeen. Näiden tilojen avulla toimisto soveltuu erinomaisesti erilaisiin työskentelytarpeisiin.

Kiinteistön alakerrassa palvelee myös viihtyisä lounasravintola, mikä tekee työpäivän ruokailuhetkistä vaivattomia.
Lisäksi läheisistä parkkitaloista on mahdollisuus vuokrata parkkipaikkoja, mikä helpottaa omalla autolla liikkuvien arkea ja tuo lisää kätevyyttä päivittäiseen työmatkaan.

Nämä toimistotilat tarjoavat siis kaiken tarvittavan, jotta voit keskittyä olennaiseen – työskentelyyn. Ota rohkeasti yhteyttä ja varmista itsellesi paikka tässä inspiroivassa työympäristössä!

Lisätiedot

Vuokra sisältää veden, sähkön ja lämmityksen.

Vuokraan ei lisätä alv:tä.

Kunto:
Uutta vastaava
Kohdetta välittää
Juho Haapasalo
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus