Vilhonvuorenkatu 11

00500 Helsinki

317 m2 | toimisto | 7 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 317m2 toimistotila loistopaikalla Sörnäisistä. 7:nnen kerroksen läpitalon toimistotila on valoista ja siitä on ikkunat kahteen suuntaan – kivalle sisäpihalle ja Katri Valan puistoon. Tila on mahdollista toteuttaa niin avotoimistona kuin monitoimitilana, ja uusi vuokralainen pääsee suunnittelemaan itselleen räätälöidyn toimiston.

Industrial-henkinen kiinteistö Vilhonvuorenkatu 11, paremmin tunnettu Hattutehtaana, on näkyvällä paikalla Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmauksessa. Vuonna 1938 valmistuneen kiinteistön on suunnitellut arkkitehti Runar Finnilä.

Nykyään Hattutehdas kiinteistö tarjoaa moderneja toimitiloja uusimmalla talotekniikalla unohtamatta tehdasrakennuksen rouheutta. Rakennuksessa on lounasravintola ja vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja. Kiinteistön sijainti on erinomainen, lyhyen kävelymatkan päässä ovat Sörnäisten, Teurastamon ja Kalasataman palvelut.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat myös täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1938
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus