Ruoholahdenkatu 21

00180 Helsinki

527 m2 | liike | Katutaso

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 527m2 liiketila huippusuositusta Kiilasta. Tilaan käynti niin ulkoa kuin kiinteistön sisältä ja siinä on hyvät lastausmahdollisuudet. Paikoin rajallisesti ikkunaa. Tila soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai ravintolatilaksi. Liike remontoidaan täysin tulevaa käyttäjää varten.

Merellisen Ruoholahden, hektisen Baanan ja sykkivän Kampin kainaloon kiilautuu teollisuushenkinen kortteli, joka toimi kirjapaino- ja mediatalona aina 80-luvulle saakka. Rakennus on päivitetty 2020-luvulle vastaamaan nykyisen työelämän vaatimuksia vanhaa kunnioittaen.

Kortteli tarjoaa tulevaisuuden toimitilojen lisäksi yhteisöllisyyttä, ravintoloita, kahviloita ja liikuntapalveluja (Training for Warriors-sali) ydinkeskustan tuntumassa.

Kiila-kortteli on erittäin helposti saavutettavissa julkisilla liikenneyhteyksillä. Bussi- ja raitiovaunupysäkit sekä metro ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy myös muita vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1952
Kunto:
Erittäin hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus