Teollisuuskatu 4

10600 Raasepori

1711 m2 | liike | Katutaso

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 1711m2 monikäyttöinen edustava toimitila Tammisaaren keskustan kupeessa. Valoisassa hallissa on suuren avotilan lisäksi kaksi toimistohuonetta, iso keittiö ja sosiaalitilat erikseen, wc-tilat ja kaksi lastauslaituria. Tilat ovat helposti muokattavissa tulevan vuokralaisen tarpeisiin.

Halli on juuri remontoitu: pinnat on maalattu, lattia pinnoitettu sekä erikoisvahvistettu ja valot uusittu led -valaisimiksi. Katto on osassa hallia 3,8 metrin korkuinen. Pääsisäänkäynnin ovet ovat sähköiset. Halli on varustettu hälytysjärjestelmällä, automaattivaloilla ja sähköauton latauspisteillä.

Kiinteistöllä on 7357 m2 tontti, joka soveltuu erinomaisesti isojen ajoneuvojen käyttöön, tontin piha ja tiet ovat asfaltoidut. Tontille on kaksi sisäänajoa ja tie kulkee rakennuksen ympäri, joten ison tavaran liikuttaminen on sujuvaa. Hallin etuseinällä on nosto-ovi, josta mahtuu ajamaan suoraan sisään suuremmallakin autolla.

Tämä toimitila sopii loistavasti esimerkiksi tukku-, auto- tai veneliikkeeksi, noutomyymäläksi tai varastoksi. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi.

+ suuri muokattava halli
+ iso asfalttipiha
+ 2 lastauslaituria
+ keskeinen sijainti
+ hyvin hoidettu kiinteistö

Lisätiedot
Hinnat
Vuokrapyyntö:
5 500,00 €/kk
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus