Paciuksenkatu 27

00270 Helsinki

3636 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan edustavaa toimistotilaa huippusijainnilla Meilahdesta. Vuokrattava tila on yhteensä neljän kerroksen 3636 m² toimistotila, johon mahtuu työskentelemään 400hlöä.

Kiinteistö Paciuksenkatu 27 sijainti on erinomainen, Turun väylältä (1) ja Hämeenlinnan väylältä (E12) on vain muutaman kilometrin matka kiinteistölle. Oman auton käyttäjiä palvelee autopaikat pihalta ja hallista. Julkisen liikenteen palvelut ovat myös hyvät: Paciuksenkaari ratikka 4 pysäkki on aivan kiinteistön vieressä, kuten myös Paciuksenkaaren linja-autopysäkki, jolla pysähtyy 9 eri vuoroa. Pyöräilijöille löytyy pyöräparkki ja sosiaalitilat.

Paciuksenkatu 27 kiinteistön ylimmässä kerroksessa on vuokrattavat neuvottelutilat ja saunatilat. Lisäksi kiinteistön vieressä on useampi lounasravintola ja vähittäiskauppa.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus