Lars Sonckin kaari 10-16

02600 Espoo

217 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan tyylikäs 217m2 toimistotila Espoon Leppävaarassa, Pohjois-Euroopan suurimmassa teknologiakeskittymässä. Toimisto on toteutettu Aina valmis -konseptin mukaisesti laadukkailla ja ympäristöystävällisillä materiaaleilla.

Kiinteistö Stella Business Park on juuri läpikäynyt mittavan uudistuksen. Ennen kaikkea yrityspuistossa on panostettu palvelutarjontaan, työviihtyvyyteen ja hyvinvointia lisääviin ratkaisuihin. Tarjolla on mm. aula- ja postitus- ja assistenttipalvelu, avara viihtyisä kuntosali, juuri valmistunut auditorio, upeat kattokerroksen saunatilat, parturi-kampaamo, neuvottelukeskus, autopesula, renkaidenvaihtopalvelu sekä suosittu lounasravintola. Lisäksi ympärillä on lukuisia muita lounasravintoloita.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use ympäristösertifioinnin Very Good -taso. Stellan ympäristöystävälliset muunneltavat tilat sopivat kaikenkokoisille toimijoille ja tarvittaessa muuttuvat yrityksesi mukana. Sekä yhteistiloissa että toimistoissa on raikas moderni ilme, joten tänne on aina mukava tulla!

Stella Business Parkin sijainti on erinomainen, kaukana keskustan ruuhkista, mutta silti lähellä kaikkea. Kehä I on aivan vieressä ja Leppävaaran asema Sellon palveluineen on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alueen vetovoimaisuutta lisää myös RaideJokeri. Kahdessa suuressa parkkihallissa on runsaasti parkkipaikkoja ja sähköauton latauspisteitä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Erittäin hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus