Aku Korhosen tie 8

00440 Helsinki

377 m2 | toimisto | 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 6. kerroksen 377m2 toimistotila Pohjois-Haagasta. Avarassa ja valoisassa toimistossa on suuret ikkunat, joista avautuu metsäinen maisema. Toimistotilan pohjaratkaisua ja viimeistelyä voidaan muunnella vuokralaisen toiveiden mukaisiksi.

Kiinteistö Aku Korhosen tie 8, paremmin tunnettu Estradina, rakennusvuosi on 2015, ja sisältää 4400m2 toimistotilaa 6 kerroksessa. Estradille on myönnetty LEED Platina -ympäristösertifikaatti korkeatasoisesta energiatehokkuudesta ja modernin talotekniikan ansiosta.

Estradin sijainti on erinomainen Kehä I:n ja Hämeenlinnan väylän kulmauksessa, mikä tekee tästä toimitilasta helposti saavutettavan mistä päin pk-seutua tahansa. Julkisen liikenteen palvelut ovat myös hyvin saatavilla, Pohjois-Haagan juna-asemalle kävelee n. 10:ssä minuutissa ja Kehä1 Kantelettarentien linja-autopysäkki on 5min kävely matkan päässä. Kauppakeskus Kaaren ravintolat ja muut monipuoliset palvelut ovat aivan vieressä Kehä I:n toisella puolella. Estradissa palvelee myös oma lounasravintola. Autoilijoille on runsaasti pysäköintitilaa. Työmatkapyöräilijöille kiinteistöstä löytyy sisäparkki.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Pihalla
Rakennusvuosi:
2015
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus