Keilalahdentie 2-4

02630 Espoo

2000 m2 | toimisto | 6 ja 7 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan moderni valoisa 2000m2 toimistotila Keilaniemen bisnesalueen ytimestä. Toimisto sijaitsee Keilalahti Campuksen AB-rakennuksen 6. ja 7. kerroksessa, ja siinä on oma tilava kattoterassi upeilla näkymillä. Tilat räätälöidään täysin uuden vuokralaisen toiveiden mukaisiksi.

Keilaniemi on tämän hetken vetovoimaisimpia alueita, johon on muodostunut innovatiivinen ja dynaaminen työympäristö. Tänne ovat löytäneet mm. Tietoevry, Fortum ja Microsoft.

Keilalahti Campuksen kattava palvelutarjonta varmasti miellyttää, täällä voit tarjota tiimillesi jotakin spesiaaliakin: kolme ravintolaa, kaksi kuntosalia, joogahuone, ohjattua ryhmäliikuntaa, sauna sosiaalitiloineen sekä vuokrattavia auditorio- ja neuvottelutiloja. Pysäköintitilaa riittää ja työmatkapyöräilijöille on pyöräparkki ja huoltopiste.

Kiinteistön sijainti on loistava liikenteen solmukohdassa Länsimetron ja Raide-Jokerin varrella. AB-rakennukselle on myönnetty Very Good-tason BREEAM-ympäristösertifikaatti.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton.

Lisätiedot
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus