Robert Huberin Tie 16

01510 Vantaa

117 m2 | varasto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan varastotilaa Aviapolikselta Helsinki-Vantaa -lentokentän läheisyydestä. Vuokrattavan tila on kellarikerroksen 117 m2 varastotila.

Toimistotalo Robert on vuonna 2019 valmistunut. Rakennuksesta löytyvät ne olennaisimmat palvelut jotka takaavat onnistuneen työpaikkakokemuksen. Polkupyörien ja autojen parkkipaikat, sähköautojen latauspisteet sekä viihtyisät sosiaalitilat palvelevat työpaikalle saapuvan arkea. Toimistotalosta löytyy myös hieno lounasravintola lounashetkiin.

Toimistotalo Robert on rakennettu LEED Gold -sertifikaatin mukaisesti huomioiden koko elinkaaren, aina sijaintipaikan kestävyydestä resurssien kulutukseen. Ekologinen maalämpö, viherkatto, täysin uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettava sähkö sekä pitkäikäisiksi suunnitellut ratkaisut ovat konkreettisia ilmastotekoja. Ne tuovat myös kustannushyötyä vuokralaiselle, kun esimerkiksi osa sähköstä saadaan Robertin katolla olevien aurinkopaneelien avulla.

Vuokranantajan liikevoitosta 10% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen N-Power rahaston kautta, jonka avulla on muun muassa rakennettu jo 40 koulua Nepaliin.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
2019
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus