Salmisaarenaukio 1

00180 Helsinki

1261 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan edustavaa ja valoisaa toimistotilaa Ruoholahdessa. Vuokrattava tila on 1261m2 toimisto, jossa on suuret ikkunat lattiasta kattoon ja huikea merinäköala. Toimiston tilanjako ja viimeistely voidaan suunnitellaan yhdessä tulevan vuokralaisen kanssa. Kuvat ovat referenssikuvia kiinteistöstä.

Salmisaarenaukiolla yhdistyvät kiinteistön laadukkaat palvelut sekä upea sijainti meren rannalla. Palveluihin kuuluu aulapalvelu, vuokrattavat neuvottelutilat (6-26 hlöä), lounasravintola Factory sekä sosiaali- ja suihkutilat pyöräilijöille.

Kiinteistö Salmisaarenaukio 1 sijainti on erinomainen Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Julkisen liikenteen palvelut ovat hyvät, mm. Ruoholahden metroasema on 1 km kävelymatkan päässä. Metroasemalta kulkee myös bussi kiinteistön edustalle.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus