Lautatarhankatu 6

00580 Helsinki

424 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukas ja viihtyisä 424m2 toimistotila Kalasatamasta. Muuttovalmiissa tilassa on avotilaa sekä muutamia huoneita. Toimisto sijaitsee houkuttelevalla vanhalla puolella, jossa on kauniit suuret ruutuikkunat.

Rouheaa industrial-tunnelmaa henkivä kiinteistö Lindströmin talo on rakennettu vuonna 1902 ja saneerattu vuonna 2022 historiaa vaalien. Kiinteistö tarjoaa kaikki modernin Business Parkin palvelut, kuten aulapalvelun, vuokrattavat neuvottelutilat, siivous- ja kiinteistöpalvelut sekä auto- ja rengaspalvelut. Talon vuokralaisia ja asiakkaita palvelee myös suosittu lounasravintola Antell. Trendikäs kaupunki- ja ruokakulttuurikeskus Teurastamo on aivan vieressä.

Lindström-talon sijainti Kalasataman ytimessä ja lähellä Sörnäistenkin palveluita on erinomainen. Kalasataman metroasemalle ja kauppakeskus Rediin on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä ei ollut teille sopiva tila, kysy meiltä juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin soveltuvaa kokonaisuutta. Palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1902
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus