Hämeentie 15

00500 Helsinki

148 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukas ja viihtyisä 148m² toimistotila Sörnäisistä. Toimistossa on avokeittiö, oma wc-tila sekä erillinen huone. Ikkunoista avautuvat näkymät sekä Hämeentielle että Lintulahdenkadulle.Kuvat ovat referenssikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Kiinteistö Hämeentie 15:n sijainti on erinomainen aivan Sörnäisen ytimessä. Viime vuosina Helsingin kaupunki on tehnyt mittavia uudistuksia Hämeentiellä parantaakseen julkisen ja kevyen liikenteen yhteyksiä sekä samalla koko alueen houkuttelevuutta. Ympärilläsi on kaikki tarvittavat palvelut ja loistavat lounasravintolat, kuten esimerkiksi Onda terasseineen suoraan toimiston ikkunasi alapuolella. Kiinteistön vuokralaisten käytössä on myös Lindströmin talon, Kalasataman Kummelin sekä Rantatie Business Parkin erikseen varattavat neuvottelutilat.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat loistavat. Lintulahden ratikkapysäkki on aivan talon edessä ja Sörnäisten metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä ei ollut teille sopiva tila, kysy meiltä juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin soveltuvaa kokonaisuutta. Palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1956
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus