Uudenmaankatu 1-5

00120 Helsinki

183 m2 | liike | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan baariksi tai kahvilaksi soveltuvaa tilaa arvokiinteistöstä Helsingin Erottajalta. Persoonallisesta tilasta on kauniit näkymät Diana-puistoon. Tila on yhdistettävissä viereiseen ravintolaan. Tilaan kuuluu myös osuus yhteistiloista kellarikerroksessa.

Kiinteistö Erottajankatu 2 on valmistunut vuonna 1891 alunperin asuintaloksi ja Kalevan pääkonttoriksi. Arkkitehti Theodor Höijer on piirtänyt tämän kohteen ja tyyliltään se on uusrenessanssi- ja jugendarkkitehtuuria.

Rakennus on saneerattu täysin 4/2021, jotta se vastaa nykypäivän tilankäyttäjien vaatimuksia. Kohteen talotekniikka, julkisivut, kaukolämpö- ja jäähdytysjärjestelmät kunnostettiin myös 04/2021.

Sijainti aivan keskustassa on erinomainen. Helsingin päärautatieasema ja metroasema ovat 9 minuutin kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelee useat maksulliset pysäköintihallit.

Tervetuloa tutustumaan, varaa näyttöaikasi välittäjältä! Olethan yhteydessä mikäli juuri tämä tila ei vastaa toiveitanne, löydämme teille varmasti sopivan. Palvelumme on vuokralaiselle maksuton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1891
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus