Mänkimiehentie 4

02780 Espoo

432 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan Espoon Kauklahdesta saneerattu nykyaikainen 432m2 logistiikka/varastorakennuksen toisessa kerroksessa. Toimistotila voidaan jakaa esimerkiksi kolmelle ryhmälle, jolloin sosiaaltilat ja keittiö olisivat yhteiskäytössä.
Tilaan on ulkoa kaksi sisäänkäyntiporrasta ja hissi. Tarvittaessa tavarakuljetuksiin käytettävissä lastauslaituri. Tilaan sisältyy erillinen pesu- ja pukuhuone, jossa on tila jopa noin 50 henkilölle.

Mänkimiehentie 4 sijaitsee Kauklahden teollisuusalueella. Kiinteistön toimisto-osa on valmistunut vuonna 1990 ja varasto-osa vuonna 1997. Toimisto-osa on pari vuotta sitten peruskorjattu nykyajan toimistotarpeita edellyttäen.

Toimistotila vuokrataan ensisijaisesti logistiikkakiinteistön varaston vuokrauksen yhteydessä. On kuitenkin mahdollista vuokrata pelkästään toimistokäyttäjälle. Toimistotila on mahdollista jakaa kolmelle noin 100m2 käyttäjälle, jolloin keittiö- ja sosiaalitilat olisivat yhteisiä.

Kiinteistö sijaitsee Espoon länsiosassa Kauklahdessa. Sijaintinsa puolesta kehä III on helposti saavutettavissa, jolloin kulkuyhteydet pääväylille erityisesti Länsiväylälle ja Turunväylälle ovat hyvät.

Rakennuksessa toimii konevuokraamo ja talotekniikka-alan yrityksiä.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1990
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus