Tarvosalmenkatu 15

02600 Espoo

396 m2 | toimisto | 7 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 331m2 toimistotila Derby Business Parkista. Muuntojoustava tila on mahdollista suunnitella vuokralaisen toiveiden mukaiseksi.

Vuonna 2013 valmistunut yrityspuisto on nimetty lähellä olevan raviradan hengessä ja koostuu kolmesta toimistorakennuksesta sekä parkkitalosta. Espoon Perkkaalla sijaitseva kohde tarjoaa LEED Platinum -tason toimitiloja luonnon helmassa, josta on upeat näkymät ikimetsään, Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä merelle asti. Rakennukset on suunniteltu niin ympäristön kuin ihmistenkin hyvinvointi edellä. Kompleksi on voittanut ”Suomen viihtyisin ja energiatehokkain toimisto 2014” -kilpailun, ja se onkin huippuluokkaa. 100% asiakkaista suosittelisi Derbyä myös muille yrityksille.

Kompleksin palveluina ovat mm. lounasravintola, kahvila, catering, vastaanottopalvelu, neuvottelutilat, sauna- ja edustustilat 8. kerroksessa, autonpesupalvelu, vaatteiden pesupalvelu, pyöräparkit, sosiaalitilat, Derby intranet, kuntosali ja ryhmäliikuntasali.

Liikenneyhteydet ovat loistavat – Turunväylä sekä Kehä I ovat vieressä. Bussipysäkki on 500:n metrin päässä. Juna-asema on reilun kilometrin päässä ja sinne Derby tarjoaa kyytipalvelun kaikille Derbyn asiakkaille ja heidän vierailleen. Täysin maksuton minibussi kulkee non-stoppina Leppävaaran juna-aseman ja Derbyn väliä arkisin helpottaen työmatkalaisten arkea. Tämän lisäksi Derbyn pihasta löytyy myös Alepa-kaupunkipyörä asema, joka yhdistää kohteen julkiseen liikenteeseen. Parkkipaikkoja on kompleksin pysäköintihallissa.

Kysy lisää kohteesta tai varaa esittelysi välittäjältä. Mikäli tämä kohde ei sovi yrityksenne tukikohdaksi, olethan yhteydessä meihin – löydämme varmasti teidän tarpeeseenne sopivat toimitilat. Palvelumme on vuokralaiselle ilmainen!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
2013
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus