Hermannin rantatie 8

00580 Helsinki

656 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukas 656m2 toimistotila Kalasataman ytimestä. Toimisto on tällä hetkellä pääosin avotilaa. Vuokralaisella mahdollisuus vaikuttaa pohjaratkaisuun.

Modernissa ja tyylikkäässä Rantatie Business Parkissa on erinomaiset palvelut ja toimitilat, jotka on suunniteltu ketterienkin organisaatioiden tarpeisiin sopiviksi. Kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta: Original, Kasvu ja Loikka. Kiinteistö on valmistunut vuosien 2009-2019 aikana. Rakennusten Kasvu ja Loikka laajennusosat ovat saaneet LeedGold-ympäristösertifikaatin.

Kiinteistö tarjoaa kaikki laadukkaat Business Parkin palvelut, kuten aulapalvelun, laadukkaan ravintolan, vuokrattavat neuvottelutilat, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, hyvinvointipalvelut sekä auto- ja rengaspalvelut. Kiinteistön sijainti on erinomainen. Se sijaitsee aivan Kauppakeskus Redin ja Kalasataman metroaseman vieressä.

Sisäkuvat ovat yleiskuvia kohteen tiloista.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä ei ollut teille sopiva tila, kysy meiltä juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin soveltuvaa kokonaisuutta. Palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus