Eteläesplanadi 12

00130 Helsinki

390 m2 | toimisto | 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan remontoidusta Eteläesplanadi 12 kiinteistöstä arvotoimistotilaa. Vuokrattavana on 6. kerroksen 390m2 tila. Eteläespa 12 tarjoaa tilavia, valoisia ja moderneja toimistotiloja Esplanadin puiston kupeesta. Vuonna 1899 valmistunut kiinteistö on Eteläesplanadin häikäisevin niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Historiallisesta rakennuksesta huolehditaan jatkuvasti, jotta kaikki toimivat moitteetta ja vastaa vuokralaisen tarpeita.

Kiinteistön vuokrattavat tilat on monipuolisesti räätälöitävissä vuokralaisen tarpeiden mukaan. Arvotalolle tyypilliseen tapaan tilat jakautuvat osin huoneisiin, mutta tiloja on mahdollista avata avotilaksi. Tilat suunnitellaan lopullisesti vuokralaisen kanssa toiveiden mukaan. Kellarikerroksesta löytyvät varastotilat sekä jaetut henkilöstötilat. Viidennessä kerroksessa on sauna ja pihalla kymmenen autopaikkaa. Autopaikkoja on saatavilla Aimo parkin pysäköintilaitoksista Aimo Park Iso-Erottaja ja Aimo Park Kasarmitori.

Keskeisen sijainnin ansiosta keskustan monipuoliset palvelut ovat aivan kävelymatkan päässä. Eteläesplanadin seutu on tärkeä liike-elämän keskittymä, ja lähikortteleista löytyvätkin keskeiset pankki- ja rahoitusalan yritykset. Kiinteistö on helppo saavuttaa julkisilla liikennevälineillä. Rautatieasema, metroasema ja linja-autoasema ovat 5-15min kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan Eteläespa12 kiinteistöön ja kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1899
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus