Ratapihantie 11

00520 Helsinki

441 m2 | liike | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan Pasilan rautatieaseman ja kauppakeskus Triplan välittömästä läheisyydestä valoisaa liiketilaa. Vuokrattavana on katutason 441 m² liiketila. Liiketila sijaitsee kiinteistön sisääntulokerroksessa

Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla. Tänne on helppo matkustaa omalla autolla, pyörällä, ratikalla, bussilla tai junalla. Lisäksi aivan kävelymatkan päässä ovat kauppakeskus Triplan palvelut. Autoilijoita palvelee kiinteistön kellarissa ja läheisessä Veturiparkki-pysäköintilaitoksessa vuokrattavat pysäköintipaikat.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Kellari
Rakennusvuosi:
1989
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus