Ruoholahdenkatu 14

00180 Helsinki

81 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan räätälöitävä 87m2 toimistotila Kampista. Valoisassa tilassa on suuret ikkunat. Voitte suunnitella pohjaratkaisun sekä viimeistelyn teidän yrityksenne tarpeiden mukaisiksi.

Kampin metroasemalle on kiinteistöltä reilu 5 minuutin kävelymatka ja bussi- sekä ratikkapysäkki sijaitsee kiinteistön edessä. Länsiväylältä erittäin sujuva pääsy omaan parkkihalliin tai sisäpihalle, joista löytyy hyvin parkkipaikkoja. Työmatkapyöräilijöidenkin on helppo tulla baanaa pitkin. Pyörän voi pysäköidä turvallisesti lukittuun fillariparkkiin kiinteistön kellarikerrokseen, jossa on myös pyöränhuoltopiste. Pyöräilyn jäljiltä kastuneet varusteet kuivatat työpäivän aikana kiinteistön kuivauskaapeissa. Rakennuksessa on juuri uusitut suihku- ja pukuhuonetilat.

Vastuullisuus- ja ekologisuusperiaatteet ovat vahvasti läsnä kiinteistön arjessa: jätehuolto on kokonaan hiilineutraali, sen CO2-päästöt hyvitetään vuosittain pysyviä hiilinieluja metsittämällä. Vuonna 2020 rakennuksen energiatehokkuutta parannettiin kattavassa energiaremontissa uusimalla talotekniikka, jonka seurauksena energiankulutus väheni lähes 30%. Lisäksi kiinteistön kaikki sähkösopimukset ovat hiilidioksidivapaita. Kohteella on voimassa oleva Very Good -tason BREAM sertifiointi, jota uusitaan parhaillaan. Ruoholahdenkatu 14:a valituilla materiaaleilla ja tuotteilla on kaikilla CE-merkintä sekä M1-päästöluokitus.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus