Robert Huberin Tie 16

01510 Vantaa

534 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan moderni valoisa 534m2 toimistotila Aviapolikselta Helsinki-Vantaa -lentokentän läheisyydestä. Tilan pohjaratkaisu ja viimeistely suunnitellaan yhdessä tulevan vuokralaisen kanssa, joten saatte tästä juuri teille räätälöidyn toimiston. Kuvat ovat havainne- sekä esimerkkikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Toimistotalo Robert on valmistunut vuonna 2019. Tilat on suunniteltu monikäyttöisiksi ja kestäviksi, ja niissä on käytetty laadukkaita materiaaleja. Rakennuksesta löytyvät ne olennaisimmat palvelut, jotka takaavat onnistuneen työpaikkakokemuksen. Polkupyörien ja autojen parkkipaikat, sähköautojen latauspisteet sekä viihtyisät sosiaalitilat palvelevat työpaikalle saapuvan arkea. Toimistotalosta löytyy myös hieno lounasravintola lounashetkiin.

Toimistotalo Robert on rakennettu LEED Gold -sertifikaatin mukaisesti huomioiden koko elinkaaren, aina sijaintipaikan kestävyydestä resurssien kulutukseen. Ekologinen maalämpö, viherkatto, täysin uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettava sähkö sekä pitkäikäisiksi suunnitellut ratkaisut ovat konkreettisia ilmastotekoja. Ne tuovat myös kustannushyötyä vuokralaiselle, kun esimerkiksi osa sähköstä saadaan Robertin katolla olevien aurinkopaneelien avulla.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
2019
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus