Eteläesplanadi 2

00130 Helsinki

16 m2 | toimisto | 1 ja 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 16m2 työhuone Woods-pientoimistoalueelta Etelärannassa. Vuokralaisten yhteiskäytössä on lisäksi viihtyisät tyylikkäät keittiölounget, vetäytymis- ja wc-tilat, sekä mahdollisuus vuokrata neuvotteluhuoneita. Eteläespa 2:n tammikuussa 24 avautuva Wood-konsepti tarjoaa yrityksellenne inspiroivan ja kokemusrikkaan ympäristön sekä mahdollisuuden kasvaa tai tarpeen mukaan pienentyä.

Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön eri tiloista.

Woodsin täyden palvelun toimistotilat on rakennettu korkealaatuisesti ja kestävästi, vastuullisuus on konseptin keskiössä. Sitä toteutetaan mm. rakennusrungon ja sisämateriaalien valinnoissa, pohjaratkaisuissa, uusiutuvan energian käytössä, vedenjakelussa ja vihersuunnittelussa.

Eteläesplanadi 2 on historiallisesti merkittävä rakennus, jossa on nykypäivän asiakkaiden edellyttämiä kestäviä, joustavia ja laadukkaita työtiloja, kattavia palveluita ja yhteisöllistä tunnelmaa. Kiinteistö toimi pitkään metsäyhtiö UPM:n pääkonttorina. Nyt se on saanut uuden ilmeen – yhdessä visionääriarkkitehtien kanssa kehitetyn Woods-konseptin ytimessä on sellaisten tilojen ja ympäristöjen luominen, jotka houkuttelevat ihmisiä pandemian jälkeen takaisin toimistoihin.

Täällä työskentelevät nauttivat loistavista ravintoloista, joista yksi on talon oma Dylan Block, upeista näköaloista, laadukkaasta aula-palvelusta ja ennen kaikkea arvokkaasta tunnelmasta.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei täysin vastaa toiveitanne, olethan yhteydessä, me etsimme juuri teille sopivan toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1910
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus