Hermiankatu 3A

33720 Tampere

175 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan hyvällä sijainnilla Hervannassa toimistotilaa. Vuokrattava tila on katutason 175m2 toimistotila. Tila on vapautunut lääkäriaseman käytöstä sisältäen viisi toimistohuonetta ja aputilat.

Kiinteistö Hermia sijaitsee vilkkaassa Hervannan kaupunginosassa VTT:n ja Tampereen yliopiston vieressä, alle yhdeksän kilometriä Tampereen keskustasta. Kiinteistössä toimii lukuisia yrityksiä esimerkiksi teknologia-alan yrityksiä, jotka hyötyvät teknillisen korkeakoulun läheisyydestä ja konsulttiyrityksiä sekä puhelinpalvelukeskuksia.

Hermiaan on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet ja Ratikka pysähtyy kiinteistön eteen. Hermiaan on helppo saapua myös autolla joka suunnasta kehätien ja moottoritien ansiosta, ja Tampereen keskustasta ajaa Hermiaan vain noin 15 minuuttia. Autoilijoille löytyy kiinteistöltä kohtuuhintaisia pysäköintipaikkoja.

Vuokralaisella on saatavilla useita erilaisia kokoustiloja ja kaksi Linkosuon ravintolaa. Lisäksi käytettävissä on myös ruokakauppa, kuntosali, Liikku-liikuntakeskus ja muita palveluita.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus