Linnoitustie 9

02600 Espoo

301 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 301 m2 toimistotila. Valoisa suurilla ikkunoilla varustettu toimisto on tällä hetkellä avotilana, jossa on avokeittiö, neuvotteluhuone sekä wc-tilat. Lisäksi tilaan on lastauslaituriyhteys. Pohja ja viimeistely toteutetaan tulevan vuokralaisen toiveiden mukaiseksi.

Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön muista tiloista.

Quartetto Business Park Fuuga tarjoaa kattavat palvelut vaativankin yrityksen makuun. Talossa toimii muun muassa hyvä lounasravintola, kahvio sekä aulapalvelu. Kuudennesta kerroksesta saat vuokrattua saunatilat edustustilaisuuksiin. Fuugan neuvottelukeskus sekä lounge päivitetään talvella 23-24 tyylikkääksi keitaaksi.

Kiinteistöllä on BREEAM Very Good- tason sertifikaatti. Katolla on aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä kiinteistön käyttöön, ja loput kiinteistöenergiasta tuotetaan 100% suomalaisella tuulivoimalla.

Kiinteistö sijaitsee Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Raide-Jokerin pysäkki on kiinteistön vieressä ja Leppävaaran juna-asemalle on muutaman minuutin kävelymatka, samoin kauppakeskus Sellon palveluiden äärelle. Quartetto Fuuga on erinomainen paikka yrityksille, jotka arvostavat helppoa saapumista autolla ja tarvitsevat hyvät pysäköintimahdollisuudet. Pihalta ja omasta hallista löydät runsaasti kohtuuhintaisia parkkipaikkoja.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
2003
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus