Hermannin rantatie 8

00580 Helsinki

656 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukasta toimistotilaa Kalasataman ytimestä. Vuokrattava tila on 4. kerroksen 656 m2 toimistotila. Sisäkuvat ovat yleiskuvia kohteen tiloista.

Tyylikäs kiinteistö tarjoaa kaikki laadukkaan Business Parkin palvelut, kuten aulapalvelun, laadukkaan ravintolan, vuokrattavat neuvottelutilat, siivouspalvelut, sisustuspalvelut, hyvinvointipalvelut sekä auto-ja rengaspalvelut.

Rantatie Business Park koostuu kolmesta rakennuksesta: Original, Kasvu ja Loikka. Kiinteistö on valmistunut vuosien 2009-2019 aikana. Kasvu ja Loikka rakennusten laajennusosat ovat saaneet LeedGold -ympäristösertifikaatin. Kiinteistössä on käytössä uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua, alkuperävarmennettua sähköä. Kiinteistön jäähdytykseen käytetään päästötöntä kaukokylmää ja kiinteistön lämmitykseen käytettävästä energiasta 40% tuotetaan fossiilittomilla lähteillä. Tavoitteena on, että vuodesta 2024 kiinteistön käytönaikainen energia on tuotettu kokonaan ei-fossiilisilla lähteillä.

Kiinteistön sijainti on erinomainen. Kauppakeskus Redi ja Kalasataman metroasema ovat aivan sen vieressä lyhyen kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä ei ollut teille sopiva tila, kysy meiltä juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin soveltuvaa kokonaisuutta. Palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus