Tekniikantie 4

02150 Espoo

69 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan valoisa uudenveroinen 69 m2 toimistotila. Espoon Otaniemestä. Muuttovalmiissa remontoidussa toimistossa on avotilaa, 1 työhuone oma keittiö ja wc.

Kuvat ovat esimerkkikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Aallonharja-kiinteistö on juuri uudistettu. Viihtyisissä rakennuksissa on kaikki tarvittavat palvelut, kuten aulapalvelu, neuvotteluhuoneet, kuntosali, edustustilat jne. Kiinteistön vetonaula on A-talon erittäin suosittu Waves by Dylan -lounasravintola. D-talon kahvila tarjoaa tuoreita leivonnaisia, aamiaista ja välipaloja.

Kiinteistön Tekniikantie 4/Aallonharjan sijainti on mitä parhain aivan Kehä I:n vieressä, ja Aaltoyliopiston metroasema sekä raidejokeri ovat kävelymatkan päässä. Autopaikkoja löytyy runsaasti niin kiinteistön pihalla kuin halleissa. Pyöräilijöitä on muistettu suihku- ja pukeutumistiloilla sekä kuivaushuoneella.

Omistaja kehittää vastuullisuuttaan pitkäjänteisesti ja kiinteistölle on jo nyt myönnetty BREEAM-sertifikaatti tasolla Very Good. Kaikki ostettava kulutussähkö on peräisin 100-prosenttisesti uusiutuvista lähteistä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
1990
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus