Kaikukatu 4

00530 Helsinki

66 m2 | toimisto | 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Leipätehdas on upeasti modernisoitu tehdasrakennus, joka sijaitsee Elannon korttelin sisäpihalla Sörnäisissä. Vaikka kortteli on otettu haltuun innovatiivisella otteella, se huokuu vanhan stadin tunnelmaa. Paikkaan ovat löytäneet ennen kaikkea luovat toimijat – talon kuudessa kerroksessa toimii mm. mainostoimisto, tanssiopisto, it-yritykset ja tapahtumatuotanto, joita houkuttelee loistava sijainti, talon palvelutaso, loft-tyyli ja ennen kaikkea korttelin ainutlaatuinen tunnelma. Samasta kompleksista löydät myös trendikkäät ravintolat ja klubit. Liikenneyhteydet ovat loistavat joka suuntaan: metrolle lyhyt kävelymatka, samoin Hämeentien bussi- ja ratikkalinjoille.

Vuokrataan 66m2 toimistotila rakennuksen 6 kerroksesta. Tila vuokrataan kalustettuna ja vuokraan kuuluu sähkön sekä nettiyhteyden lisäksi yhteisten puhelinkoppien sekä vetäytymistilan käyttö.
Kiinteistössä on lisäksi vuokrattavia neuvotteluhuoneita ja ihana Bruket-kahvila/lounasravintola.

Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei täysin vastaa toiveitanne, olethan yhteydessä, me etsimme juuri teille sopivan toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1923
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus