Erottajankatu 19

00130 Helsinki

195 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokralle tarjotaan 195m2m2 toimisto Helsingin ydinkeskustasta, Esplanadin ja Erottajan kulmalta. Toimistotila sijaitsee alkuperäistä rakennusta täydentävässä uudemmassa pihasiipirakennuksessa. Toimistossa on avotilaa, taukokeittiö, kaksi neuvotteluhuonetta, kaksi wc-tilaa. Tilan pohjaratkaisu voidaan suunnitella uuden vuokralaisen tarpeisiin sopivaksi!

Erottajankatu 19 on Theodor Höijerin ja Lars Sonckin vuonna 1890 toteuttama arvokiinteistö, joka säilyttää edelleen paikkansa yhtenä Helsingin kauneimmista rakennuksista.

Täällä Suomen liike-elämän keskustassa käden ulottuvillasi on paras mahdollinen palvelutaso ja -valikoima. Rautatie-, bussi- sekä metroasemalle on muutaman minuutin kävely. Autoilijoita palvelee kiinteistön parkkihalli tai noin sadan metrin päässä sijaitseva Erottajan Aimo Park. Pyöräilijätkin on huomioitu omilla pysäköinti- sekä suihkutiloilla.

Tervetuloa tutustumaan kulttuurihistoriallisesti merkittävään kiinteistöön, jonka pysäyttävät yksityiskohdat tuovat juhlan tuntua jokaiseen työpäivääsi. Varaathan välittäjältä oman esittelysi!

Lisätiedot
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus