Kanavakatu 3 C

00160 Helsinki

152 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan tyylikästä toimistotilaa arvokiinteistöstä Katajanokalta. Vuokrattavana on 1. kerroksen 152m2 toimistotila omalla sisäänkäynnillä.

Kanavakatu 3 on kulttuurihistoriallisesti arvokas makasiinikiinteistö. Rakennus on vuonna 2015 modernisoitu toimistoksi, joka myös soveltuu liiketila- sekä showroomkäyttöön. Tilat on mahdollista toteuttaa yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Katajanokka ja sen lähiympäristö takaavat hyvät palvelut. Aivan kävelymatkan päässä ovat lounasravintolat, ruokakauppa, kuntosali sekä kauppatori. Kiinteistö on myös helppo saavuttaa raitiovaunupysäkin ollessa vain 2min kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelevat kadunvarsiparkit, sataman pitkäaikaisparkki ja viereisen kiinteistön hallista on mahdollista vuokrata pysäköintioikeuksia.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelysi! Mikäli tämä kohde ei sovi yrityksenne tukikohdaksi, olethan yhteydessä meihin – löydämme varmasti teidän tarpeeseenne sopivat toimitilat. Palvelumme on vuokralaiselle ilmainen!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1898
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus