Valimotie 1

00380 Helsinki

1090 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan tasokasta toimistotilaa pääkaupunkiseudun suurimmasta yrityskeskittymästä. Pitäjänmäen yritysalueella työskentelee noin 19 000 ihmistä. Tunnettuja alueella toimivia yrityksiä ovat mm. ABB, ISS, Valio, CGI ja Stockmann. Alueella on laaja tarjonta palveluita toimistotyöntekijöille, mm. lounasravintoloita ja liikuntapalveluita.

Vuokrattava kohde on 1090-neliöinen 2. kerroksen toimisto, joka on jaettavissa pienempiin kokonaisuuksiin (pohjakuvassa sinisellä). Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Valimo 1 tarjoaa moderneja joustavia ratkaisuja niin keskittymistä vaativaan työntekoon kuin isomman porukan kohtaamisiin. Tänne on erittäin helppo tulla – autoille on oma parkkihalli, vierailijat pysäköivät maksutta, ja 14 bussilinjaa sekä raide-jokeri tuovat suoraan oven eteen. Valimo 1:ssä kanssasi toimii mm. IT-alan, teollisuus- ja rakennusalan sekä hyvinvointi- ja terveysalan yrityksiä.

Talon loistavat pohjaratkaisut palvelevat monia tarpeita. Vuokralainen voi myös vaikuttaa toiminnallisiin sekä visuaalisiin ratkaisuihin, jolloin yrityksen arki on entistäkin sujuvampaa. Kellarissa on sosiaalitiloja ja turvalliset polkupyörien säilytystilat. Tunnettu lounasravintola Antell tarjoaa maistuvan lounaan myös sen yhteydessä olevaan neuvotteluhuoneeseen.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Erittäin hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus