Kutomotie 6

00380 Helsinki

380 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 380m2 toimistotila historiallisesti arvokkaasta kohteesta Kutomotiellä. Tila soveltuu myös kevyeen varastointiin. Pohjaratkaisuun on mahdollista tehdä muutoksia.

Kiinteistö sijaitsee Pitäjänmäen suositussa yrityskeskittymässä. Kadun varrella sijaitsevan toimistotiloja tarjoavan A-talon historia ulottuu aina vuoteen 1946 saakka. Sisäpihan B-talossa on toimistojen lisäksi avaria ja monikäyttöisiä tuotanto- ja varastotiloja. Molemmissa taloissa on lastauslaiturit, ja talon käyttäjät voivat vuokrata varastotiloja kellarikerroksesta.

A-talossa on suosittu ravintola Sitrus ja lisää palveluita löytyy kävelymatkan päässä: päivittäistavarakauppoja, liikuntapalveluja ja lisää ravintoloita.

Kiinteistö on helposti saavutettavissa niin omalla autolla, kuin junalla tai raide-jokerilla. Autopaikkoja on vuokrattavissa kiinteistön pihalla.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat myös täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Pihalla
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus