Kutomotie 2

00380 Helsinki

257 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan modernia tyylikästä toimistotilaa aivan Pitäjänmäen sydämestä, vuokrattava tila on 3. kerroksen 257m2 toimistotila. Toimiston pohja- ja sisustusratkaisut voidaan räätälöidä juuri teille sopiviksi. Kuvat ovat esimerkkikuvia mahdollisista toteutuksista.

Kiinteistö Moveres Business Park, MOVE, on rakennettu vuonna 2009 ja suunnitellijana on ollut Arkkitehtitoimisto Sarc Oy. Rakennus on pohjoismaiden ensimmäinen LEED-sertifioitu toimistorakennus.

Movessa palvelutaso on erittäin hyvä – täältä löydät mm. laadukkaat aulapalvelut, ravintoloita, catering, kuntosali, vuokrattavia kokoustiloja, työmatkapyöräilijöiden tarvitsemat palvelut ja vuokrattavia varastotiloja.

Kiinteistön sijainti on erinomainen, tuleva Raide Jokeri valmistuu 2024, joka kulkee aivan kiinteistön edestä. Valimon pysäkille on vain 900m/10min kävelymatkan päässä. Kiinteistön aivan edessä Pitäjänmäentiellä on useita linja-auto seisakkeja, joista on sujuvat yhteyden Helsingin ydinkeskustaan. Oman auton käyttäjiä palvelee vuokrattavat autopaikat.

Tervetuloa tutustumaan tähän tilaan! Kysy myös muita sopivia vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
2009
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus