Tynnyrintekijänkatu 1

00580 Helsinki

390 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 390m2 toimistotila Kalasatamasta. Tila saneerataan täysin tulevan käyttäjän toiveiden mukaiseksi Trooli-laatutason materiaalein. Tilasta on sisäänkäynnit aulaan ja sisäpihalle.

Trooli on kolmesta kiinteistöstä muodostuva moderni toimitilakortteli, joka tarjoaa asiakkailleen edustavat puitteet. Vuonna 2002 valmistuneen kiinteistön palveluihin kuuluu mm. lounasravintola, suuri auditorio ja kuntosali suihkutiloineen. Kellarikerroksesta on vuokrattavissa pienvarastotilaa. Kiinteistöllä on LEED-sertifikaatti. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on amerikkalainen ympäristösertifiointijärjestelmä, jonka avulla tavoitellaan pienempää kiinteistön rakentamisen ja käytön aikaista ympäristökuormitusta.

Troolin omien palveluiden lisäksi ympäristössä on runsaasti lisää palveluita – maukkaita ravintoloita Teurastamolla ja tapahtumia Suvilahdessa, REDIn arjen palvelutarjonta, metroasema muutaman minuutin kävelyn päässä sekä loistavat pyörätiet.

Sisäkuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle! Kysy myös muita sopivia vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijoille veloitukseton.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
2002
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus